Randi – Ochii aia verzi

ochii-aia-verzi-by-randi

Ochii   aia   verzi   i-au   cucerit   inima   lui   Randi!

Despre ochii verzi se spune ca niciodata nu trebuie sa-i crezi, insa iata ca te pot inspira sa compui o piesa. “Ochii aia verzi”, noul single Randi, este o piesa care vorbeste despre iubire, iar in acceptiunea artistului, muzica si dragostea merg mana in mana pana cand se contopesc.

Niciun om nu este perfect si daca la inceputul unei relatii avem tendinta sa ridicam persoana iubita pe un piedestal, treptat incepem sa descoperim defecte care ne pot indeparta de ea. Piesa lui Randi vorbeste despre pragul de maturitate in dragoste cand ne recunoastem propriile greseli si invatam sa iertam greselile persoanei de langa noi.

<<Piesa asta vorbeste despre oameni, despre latura umana a unei relatii, despre greseli, pacate si mandrie. Nimeni nu este perfect si poate ca nici nu trebuie sa fie, insa uneori aceste imperfectiuni lasa urme in sufletele noastre, lovituri care ne indeparteaza unii de ceilalti. “Ochii aia verzi” este ca o radiografie a unei relatii imperfecte dintre doi oameni care au gresit si o recunosc pentru a se putea ierta reciproc.>>, declara Randi.

Piesa este compusa de Randi, iar videoclipul este regizat de catre Bogdan Daragiu.
Anul 2016 a fost un an fructuos din punct de vedere muzical pentru Randi; piesele compuse de el, printre care Neprevazut (Corina), Mesajul meu (Jo), Cu un picior in Rai (Jo) s-au mentinut pe pozitii fruntase in topurile de difuzari radio si TV, iar la final de an pregateste alaturi de Marius Moga un nou single Morandi.

Intre timp, dati play noului sau single, pentru ca toamna se numara… piesele.